Salcburský kapr
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 357 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 436 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 101.8 mg
 - Draslík 682.4 mg
 - Vláknina 3779.5 mg
 - Vitamín A 3779.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.3 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěného kapra nakrájíme na podkůvky, zastříkneme sherry, osolíme a zaprášíme moukou. Připravené porce upečeme na oleji.
 - 
                                2
Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, kečup, vývar, kukuřici bez nálevu a mletou papriku. Vše chvíli povaříme, podle chuti přisolíme a s upečenou rybou podáváme.