Amplouada se žloutky a kapary

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 20 g Kapary
  • 200 ml Olej olivový
  • 2 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 4 ks Ančovička - filety
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 282 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 35 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 106.1 mg
  • Draslík 99.4 mg
  • Vláknina 52.5 mg
  • Vitamín A 52.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce utřeme česnek, ančovičky a žloutky. Zvolna po kapkách přidáváme olej a umícháme majonézu. Nakonec do husté omáčky vmícháme najemno nasekané kapary.

  • 2

    Omáčku podáváme k masu a rybám.

Komentáře k receptu