Punč z vína a koňaku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 315 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 10 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 123.2 mg
 - Vláknina 1205.3 mg
 - Vitamín A 1205.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do kovové misky nalijeme víno, přisypeme cukr, kousek citronové kůry a hřebíček. Dáme nad oheň a pomalu zahříváme, občas promícháme, až se cukr rozpustí. Až bude víno horké, ne vařící, stáhneme misku z ohně. Vyndáme kůru a hřebíček. Do připravených sklenic nalijeme koňak a zalijeme horkým vínem.
 - 
                                2
Každou sklenici ozdobíme plátkem citronu a podáváme.