Hovězí miroton
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 300 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 14 g
- Sodík 3001 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 135.2 mg
- Draslík 157.8 mg
- Vláknina 7166.5 mg
- Vitamín A 7166.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V hrnci necháme na oleji zesklovatět nakrájenou cibuli. Potom ji zalijeme octem a hovězím vývarem a necháme zprudka vařit asi 15 minut. 
- 
                                2Když cibulová omáčka zhoustne, přidáme vařené hovězí maso nakrájené na plátky, odstavíme na mírný oheň a pod pokličkou necháme zvolna probublávat asi 10 minut. 
- 
                                3Nakonec pokrm osolíme, opepříme a přidáme na kolečka nakrájené okurky. 
- 
                                4Podáváme s vařenými bramborami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        