Zaječí kotlety na borůvkách
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 484 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 15 g
- Sodík 167 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 90 mg
- Draslík 468.4 mg
- Vláknina 3539.8 mg
- Vitamín A 3539.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso obereme z kostí, zbavíme šlach a naložíme do marinády z bílého vína, bylinek a oleje. Osolíme a opepříme. Marinujeme 4 hodiny. 
- 
                                2Maso smícháme se střídkou chleba namočeného ve vývaru a máslem. Osolíme a opepříme. 
- 
                                3Směs nabalujeme na zaječí žebro a tvarujeme do tvaru kotlet. 
- 
                                4Kotlety přendáme na alobal potřený olejem, posypeme sekanou majoránkou. Zabalíme a pečeme na grilu 20 minut. 
- 
                                5Borůvky uvaříme, šťávu zahustíme škrobem a servírujeme k pečenému masu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        