Zeleninové ragú
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 362 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 75 g
- Sodík 530 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 19.7 mg
- Draslík 346.1 mg
- Vláknina 7517.3 mg
- Vitamín A 7517.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 31.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Zeleninu omyjeme, očistíme a pokrájíme na nudličky. Každý druh uvaříme ve vroucí osolené vodě. 
- 
                                2Vývar uvedeme k varu a zahustíme jíškou z mouky a másla. Povaříme 5 minut a přidáme smetanu, vařenou zeleninu. Osolíme a opepříme. 
- 
                                3Vše vaříme 20 minut. 
- 
                                4Servírujeme posypané sekanou petrželí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        