Holandský čekankový salát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 524 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 47 g
- Sodík 303 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 26.3 mg
- Draslík 258.5 mg
- Vláknina 7413 mg
- Vitamín A 7413 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31 mg
- Vitamín E 6.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Sýr a oloupané jablko s pomerančem nakrájíme na kostičky, očištěnou čekanku nakrájíme na nudličky. Vše vsypeme do salátové mísy. 
- 
                                2Majonézu osolíme, osladíme a ochutíme citronovou šťávou. Nalijeme ji na připravený salát a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        