Rybí řízky po švýcarsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 590 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 31 g
- Sodík 353 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 381.3 mg
- Draslík 176.8 mg
- Vláknina 6149.6 mg
- Vitamín A 6149.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rybí řízky nejdříve odkostíme. Omyté řízky osušíme ubrouskem, vetřeme do nich citronovou šťávu, z obou stran osolíme a necháme 10 minut odležet. 
- 
                                2Poté je obalujeme v klasickém trojobalu - v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance - a na rozpáleném oleji opatrně, ale rychle osmažíme dozlatova. 
- 
                                3Cibuli a jablka oloupeme a očistíme, nakrájíme na plátky a se šunkou nakrájenou na kostičky krátce podusíme na másle. Dochutíme namletou paprikou, vmícháme nastrouhaný sýr a směsí potíráme připravené řízky. 
- 
                                4Podáváme s novými brambory. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        