Loštický špíz

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Anglická slanina
  • 200 g Klobása Dunajská
  • 200 g Strouhanka
  • 300 g Tvarůžky olomoucké malé
  • 2 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 0.83 dl Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 870 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 63 g
  • Sodík 695 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 148.2 mg
  • Draslík 239.9 mg
  • Vláknina 4100 mg
  • Vitamín A 4100 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na misky připravíme na kusy nakrájené tvarůžky, slaninu a vepřovou klobásu. Na špízové jehly střídavě napichujeme hodně těsně všechny připravené suroviny a prokládáme kolečky cibule. Špízy obalíme v rozšlehaném vejci a strouhance a osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Komentáře k receptu