Klobásy zapečené se zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 620 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 53 g
 - Sodík 15 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 25.8 mg
 - Draslík 337.3 mg
 - Vláknina 6737 mg
 - Vitamín A 6737 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 58.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 54.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a zpěníme na sádle spolu s mletou paprikou. Přidáme překrájené zelí i s nálevem a krátce podusíme.
 - 
                                2
Podušenou směs rozetřeme v nízké vrstvě do zapékací mísy, přidáme vrstvu na kolečka nakrájených klobás, přikryjeme zbylou směsí a vše zalijeme smetanou.
 - 
                                3
Ve středně vyhřáté troubě zapékáme asi 20 minut.
 - 
                                4
Podáváme s vařenými bramborami.