Řeřichové čatní
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 53 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 0 g
- Sodík 56 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 501.7 mg
- Vláknina 3223.2 mg
- Vitamín A 3223.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 57.8 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytou, drobně nasekanou řeřichu podlijeme a dusíme doměkka, až se všechna voda vyvaří. 
- 
                                2Jemně nakrájenou cibuli a všechno koření (hřebíček, chilli, zázvor) svaříme v octě. 
- 
                                3Do větší sklenice vložíme řeřichu, zalijeme horkým lákem a dobře uzavřeme. 
- 
                                4Čatní necháme 2-3 měsíce uležet. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        