Švestkové čatní
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 600 kcal
- Sacharidy 145 g
- Tuky 2 g
- Sodík 68 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 145 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 315.8 mg
- Vláknina 5631.3 mg
- Vitamín A 5631.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.3 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Utřeme česnek, v hmoždíři roztlučeme hořčičné semínko a vypeckujeme omyté švestky. 
- 
                                2Potom všechny přísady vložíme do hrnce a vaříme za stálého míchání. Pokud možno nepodléváme. 
- 
                                3Když jsou švestky měkké a tekutina je vyvařená, necháme vychladnout, naplníme do sklenic a uzavřeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        