Rybí čatní
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 402 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 32 g
- Sodík 104 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 234 mg
- Draslík 172.8 mg
- Vláknina 5455.7 mg
- Vitamín A 5455.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné sledě vykostíme, nasucho opražíme na teflonové pánvi a rozdrtíme v hmoždíři. 
- 
                                2Rozvaříme kokos, utřeme česnek a smícháme je s chilli a kari kořením a solí. Nakrájenou cibuli osmahneme na másle dozlatova. 
- 
                                3Nakonec všechny suroviny smícháme a pražíme, až je čatní suché. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        