Jablkové čatní s paprikami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 141 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 0 g
- Sodík 82 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 374.2 mg
- Vláknina 10059 mg
- Vitamín A 10059 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupaná, jádřinců zbavená jablka, očištěné papriky a oloupané cibule jemně nakrájíme nebo umeleme. 
- 
                                2Přidáme rozinky, sůl, ocet, cukr, zázvor a trochu rybízu (nebo malin). Dusíme do zhoustnutí. 
- 
                                3Ještě horké čatní nalijeme do čistých sklenic, které zavíčkujeme. 
- 
                                4Podáváme k masům. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        