Čerstvé mangové čatní
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 86 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 3 g
- Sodík 81 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 156.5 mg
- Vláknina 3055.1 mg
- Vitamín A 3055.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.5 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Manga oloupeme, zbavíme pecek a nakrájíme na kostičky. Vsypeme do mísy a přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou chilli papričku, cukr, vinný ocet a olivový olej. Vše promícháme, osolíme, opepříme a okořeníme mletým koriandrem. 
- 
                                2Mísu zabalíme do fólie a uložíme do chladničky. Čatní může zrát až 3 dny. 
- 
                                3Těsně před podáváním čatní dochutíme nasekanou mátou. 
- 
                                4Podáváme k pečeným masům nebo k sýrům. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        
