Nakládané maso na grilu
Suroviny
- 100 g Kuřecí prsa
- 200 g Vepřové maso libové
- 100 g Hovězí maso zadní
- 1 kávová lžička Sůl
- 1 kávová lžička Majoránka
- 1 kávová lžička Vegeta
- 1 kávová lžička Kmín drcený
- 1 kávová lžička Pepř bílý
- 3 ks Vejce slepičí
- 3 ks Petržel kudrnka
- 0.13 dl Olej olivový
- 2 polévková lžíce Omáčka sójová
- 1 polévková lžíce Polévkové koření Maggi
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 281 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 19 g
- Sodík 300 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 250 mg
- Draslík 190.3 mg
- Vláknina 749.5 mg
- Vitamín A 749.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1268 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V míse smícháme sojovou omáčku, sůl, pepř, vejce, majoránku, vegetu, kmín, nasekaný česnek, maggi a olej. K vzniklé směsi přimícháme naklepané vepřové, kuřecí i hovězí maso. Maso necháme aspoň dvě hodiny naložené. 
- 
                                2Maso grilujeme asi 8 minut z každé strany. Hotové maso posypeme petrželí. 
- 
                                3Podáváme s pečivem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        