Grilovaný sýr s fazolemi
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 647 kcal
- Sacharidy 58 g
- Tuky 39 g
- Sodík 297 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 470.8 mg
- Vláknina 16566.2 mg
- Vitamín A 16566.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.7 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Fazole scedíme, dáme do misky, přidáme nakrájená rajčata, podle chutě osolíme, opepříme, polijeme olejem, dochutíme vymačkanou citronovou šťávou a zamícháme. 
- 
                                2Sýr nakrájíme na tenké plátky, které potřeme olejem. Krajíce veky potřeme olejem a posypeme oreganem. 
- 
                                3Gril potřeme olejem, rozpálíme na střední teplotu. Sýr spolu s vekou naskládáme na gril a po obou stranách opékáme tak dlouho, aby sýr dostal hnědou barvu a veka byla dobře křupavá. 
- 
                                4Na talíře podle porcí rozdělíme připravené fazole, na ně naaranžujeme opečený sýr. Ke každé porci přidáme opečenou veku a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        