Pepřový biftek se salsou z červené cibule
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 231 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 9 g
- Sodík 364 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 73.5 mg
- Draslík 1008.3 mg
- Vláknina 3767 mg
- Vitamín A 3767 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.4 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rajčata zalijeme v míse horkou vodou a po 30 vteřinách je slijeme a odstraníme slupky a semínka a nasekáme najemno. 
- 
                                2Dáme je do mísy s rajčatovou šťávou, lžící oleje, nakrájenou červenou cibulí, křenem, petrželkou, pepřem a promícháme. Přikryjeme a necháme hodinu odpočinout. 
- 
                                3Předehřejeme gril. 
- 
                                4Roztlučeme zrnka pepře. 
- 
                                5Maso nakrájíme na bifteky, potřeme zbytkem oleje po všech stranách a posypeme roztlučeným pepřem. 
- 
                                6Bifteky položíme na grilovací mřížku a po každé straně grilujeme 5 minut. 
- 
                                7Podáváme se salsou z červené cibule a ozdobíme petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        