Višňový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 231 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 69 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 0.9 mg
 - Draslík 204.1 mg
 - Vláknina 5211.3 mg
 - Vitamín A 5211.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z višňového kompotu odlijeme část sirupu a sklenici doplníme směsí oleje, citronové šťávy, soli, pepře a chilli koření. Necháme marinovat asi 6 hodin.
 - 
                                2
Na talíř upravíme omyté listy salátu, rozložíme marinované višně a navrch je posypeme nasekanými ořechy.