Marináda na barbecue
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 155 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 358 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 92.7 mg
 - Vláknina 1996.3 mg
 - Vitamín A 1996.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Med s cukrem rozmícháme ve 2 lžících vody a smícháme jej se zbývajícími přísadami. Marinádou potřeme 1 kg kotlet, steaků nebo žebírek a zakryté necháme odležet nejméně jeden den. Naložené maso opékáme na grilu.