Domácí zelný salát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 295 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 12 g
- Sodík 523 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1139.2 mg
- Vláknina 30525.2 mg
- Vitamín A 30525.2 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 201.8 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V misce smícháme jogurt, majonézu, sůl, pepř a tabasco. Zálivku necháme vychladit. 
- 
                                2Zelí překrojíme na půlky a ty pak ještě na čtvrtiny. Odstraníme tvrdý košťál a listy pokrájíme, opláchneme a osušíme. 
- 
                                3Oloupeme a rozsekáme karotky. Papriku zbavíme jadérek a rozkrojíme ji na čtvrtiny, dužinu nakrájíme na tenké proužky. 
- 
                                4Ve velké míse smícháme všechnu zeleninu a promícháme ji. Přelijeme zálivkou a promícháme, aby se zelenina obalila. 
- 
                                5Dáme chladit do lednice a poté podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        