Dip po vietnamsku pro alergiky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 45 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 78 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 84 mg
 - Vláknina 2283.5 mg
 - Vitamín A 2283.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do kuchyňského robotu vlijeme limetkovou šťávu, ocet, thajskou rybí omáčku, přidáme prolisované stroužky česneku, palmový cukr a nadrobno nasekanou chilli papričku bez semínek. Asi 45 sekund mícháme robotem. Pokud se na omáčce vytvoří pěna, odstraníme ji.
 - 
                                2
Podáváme v mističkách jako dip.