Salát s kuřecím masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 438 kcal
- Sacharidy 59 g
- Tuky 18 g
- Sodík 340 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 58 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 356.9 mg
- Vláknina 8386.3 mg
- Vitamín A 8386.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kuskus nasypeme do mísy a zalijeme vařícím vývarem, přikryjeme pokličkou a necháme přibližně 10-15 minut. 
- 
                                2Okurku oloupeme a nakrájíme ji na kostky. Oloupaný česnek na plátky a kuřecí prsa na větší kostky. Na olivovém oleji opékáme kousky kuřecích prsou a plátky česneku. Ochutíme troškou soli a čerstvě mletým pepřem a zakápneme citronovou štávou. Směs necháme vychladnout a zamícháme s připraveným kuskusem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        