Kremrole s citrónovým sněhem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 469 kcal
 - Sacharidy 69 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 61 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 47 g
 - Cholesterol 49.4 mg
 - Draslík 60.5 mg
 - Vláknina 1856 mg
 - Vitamín A 1856 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pláty kupovaného listového těsta rozložíme na pracovní plochu. Rozkrájíme na 16 cm dlouhé a 2 cm široké proužky. Vejce důkladně rozšleháme a potřeme jimi všechny nakrájené proužky těsta. Na každou trubičku namotáme jeden proužek, skládáme je vedle sebe na plech.
 - 
                                2
Vložíme do nahřáté trouby, pečeme 20 minut při 200 stupních. Po upečení necháme mírně vychladnout, poté ještě teplé sundáme.
 - 
                                3
Do misky vložíme bílky, umístíme ji nad horkou vodní lázeň do zpěnění. Poté postupně přisypáváme cukr a šleháme do jeho rozpuštění. Sundáme misku z vodní lázně a vyšleháme na tuhý sníh. Zlehka přimícháme prosátý moučkový cukr, citrónovou šťávu, ještě chvíli šleháme. Poté sníh naplníme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou a plníme kremrole. Nakonec je pocukrujeme moučkovým cukrem.