Restovaná zelenina s tofu
Suroviny
- 200 g Brokolice
 - 120 g Mrkev kořen
 - 200 g Sýr sójový - Tofu
 - 100 g Houby čerstvé
 - 20 g Zázvor celý
 - 100 g Celer řapíkatý
 - 200 g Kukuřice cukrová nakládaná
 - 120 g Paprika červená
 - 200 g Kešu natural
 - 40 ml Omáčka sójová
 - 40 ml Chilli omáčka
 - 20 ml Olej sezamový
 - 1 ks Cibule
 - 2 stroužek Česnek
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 65 g
 - Sodík 35 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 406 mg
 - Vláknina 8974 mg
 - Vitamín A 8974 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 61.5 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve wok pánvi rozpálíme olej, vhodíme nakrájený česnek, zázvor a cibuli nakrájenou nadrobno a restujeme, dokud zelenina nezačne vonět. Přidáme červenou papriku a mrkev nakrájenou na nudličky, malé brokolicové růžičky a celerové řapíky. Prudce opékáme asi 2 minuty, přidáme kešu oříšky a nakrájené houby a ještě minutu opékáme. Nakonec vmícháme kousky tofu, kukuřičky, chilli omáčku a sójovou omáčku, prohřejeme, promícháme a ihned servírujeme.