Chilli z mletého hovězího masa s pivem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 38 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Hovězí maso mleté
  • 250 g Protlak rajčatový
  • 400 g Fazole v tomatové omáčce
  • 300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 2 ks Cibule
  • 2 ks Paprika zelená
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 420 kcal
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 598 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 93 mg
  • Draslík 659.7 mg
  • Vláknina 9756.4 mg
  • Vitamín A 9756.4 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno, papriky zbavíme semen a nakrájíme na proužky.

  • 2

    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme papriky, maso, osolíme, okořeníme pepřem a chilli, promícháme a podlijeme pivem. Za občasného míchání dusíme, až je maso měkké. Poté vmícháme rajčatový protlak, fazole i s nálevem a necháme přejít varem.

Komentáře k receptu