Zdravá zelňačka s tofu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kostka Bujón slepičí
  • 150 g Sýr sójový - Tofu
  • 2 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 ks Brambory
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 špetka Majoránka
  • 5 stroužek Česnek
  • 0.5 kg Zelí kysané
  • 4 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 110 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 621 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 3.7 mg
  • Draslík 466.8 mg
  • Vláknina 9292.2 mg
  • Vitamín A 9292.2 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 53.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Podusíme v hrnci kysané zelí a koření.

  • 2

    Jakmile je zelí poloměkké dolijeme vodou a přidáme oloupanou a nakrájenou bramboru na kostky a bujon.

  • 3

    Vaříme do změknutí.

  • 4

    Nakrájíme na kostky tofu a přidáme s prolisovaným česnekem. Povaříme krátce a podáváme se lžící zakysané smetany.

Komentáře k receptu