Klobásy grilované

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 500 g Cibule
  • 120 ml Med včelí
  • 70 ml Víno červené
  • 1 kávová lžička Chilli paprička
  • 50 dl Voda pitná
  • 1 kg Klobása vepřová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 4407 kcal
  • Sacharidy 148 g
  • Tuky 351 g
  • Sodík 7748 mg
  • Bílkoviny 151 g
  • Uhlovodany 148 g
  • Cholesterol 740 mg
  • Draslík 3970.6 mg
  • Vláknina 17660 mg
  • Vitamín A 17660 mg
  • Vitamín B6 2.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 53.2 mg
  • Vitamín E 5.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Klobásy dáme do hrnce a 5 minut vaříme na mírném ohni. Poté je necháme okapat.

  • 2

    Zapneme si troubu na gril, klobásy srovnáme na plech a potřeme marinádou. Po 1 minutě obrátíme a znovu je potřeme marinádou, takto pokračujeme po dobu asi 10 minut, dokud nejsou klobásy hotové.

  • 3

    Na plech naklademe cibuli nakrájenou na kolečka a ogrilujeme ji, občas s ní zamícháme. Osmahnutou cibuli podáváme ke klobásám.

Komentáře k receptu