Žampiony s vejci a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 50 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 5 g Petržel - nať
  • 150 g Žampiony čerstvé
  • 0.5 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 318 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 203 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 285.8 mg
  • Draslík 373.1 mg
  • Vláknina 2560 mg
  • Vitamín A 2560 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jemně nakrájenou cibuli podusíme na másle, přidáme nasekanou petrželku, nakrájené žampiony a dusíme ve vlastní šťávě. Osolíme a po 10 minutách přidáme vejce.

  • 2

    Pokrm přendáme na vymaštěnou zapékací mísu, posypeme nastrouhaným sýrem a opečeme na povrchu.

Komentáře k receptu