Kompot míchaný
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 310 kcal
 - Sacharidy 81 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 33 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 81 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 910.4 mg
 - Vláknina 17475 mg
 - Vitamín A 17475 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.5 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do rendlíku dáme očištěnou, nasekanou reveň, cukr a vodu. Vaříme, dokud reveň nezačne měknout, cca 5 minut.
 - 
                                2
Troubu vyhřejeme na 175 stupňů.
 - 
                                3
Do zapékací mísy nasypeme sušené ovoce - jablka, meruňky a hrušky. Přidáme reveň i se šťávou a promícháme. Misku přiklopíme a ovoce pečeme 25 minut, v polovině pečení vše promícháme.
 - 
                                4
Můžeme podávat jak teplé, tak studené.