Kompotované ryngle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 632 kcal
 - Sacharidy 134 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 285 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 134 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 141.2 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Použijeme zralé, ale tvrdé ryngle. Důkladně je omyjeme, necháme okapat na sítu a rozdělíme do čistých sklenic. Cukr rozmícháme ve vodě, povaříme a po vychladnutí roztokem zalijeme ovoce.
 - 
                                2
Důkladně zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 85 °C sterilujeme po dobu 20 minut.
 - 
                                3
Jakmile sklenice vychladnou, vyjmeme je a uložíme na temném a suchém místě.