Vepřové maso sterilované ve vlastní šťávě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 397 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 258 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 118.3 mg
 - Draslík 0.1 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4216.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Syrové maso opláchneme, odstraníme kosti, nakrájíme na plátky a zlehka naklepeme. Z obou stran mírně osolíme a uložíme do sklenic.
 - 
                                2
Zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce sterilujeme po dobu 180 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.