Hovězí maso sterilované ve vlastní šťávě

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 160 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kg Hovězí maso zadní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 208 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 214 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 96.7 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Syrové hovězí maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme. Rozdělíme do sklenic a ihned uzavřeme.

  • 2

    Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 150 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Komentáře k receptu