Domácí lečo - polotovar

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 90 minut
Počet porcí: 15

Suroviny

  • 350 g Tuk ztužený
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 kg Rajčata
  • 3 kg Paprika zelená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 282 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 68 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 824 mg
  • Vláknina 11600 mg
  • Vitamín A 11600 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 186.2 mg
  • Vitamín E 5.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zeleninu opláchneme, papriky zbavíme semínek.

  • 2

    Rajčata i papriky nakrájíme, vložíme na rozpálený tuk, osolíme a podusíme.

  • 3

    Podušenou zeleninu dáme do zavařovacích sklenic a zhruba 60 minut sterilujeme.

Komentáře k receptu