Zajíc po myslivecku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 413 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 11 g
- Sodík 299 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 165.6 mg
- Draslík 940 mg
- Vláknina 3397.3 mg
- Vitamín A 3397.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Zaječí maso odblaníme, omyjeme, naporcujeme a potřeme rozetřeným česnekem. Maso necháme asi 1 hodinu odležet v chladu, potom je osolíme a opepříme. 
- 
                                2Na rozehřátém oleji porce zprudka opečeme, vyjmeme a ve zbylém tuku osmahneme cibuli a opečeme nakrájená zaječí játra. Porce zajíce vložíme zpět a vše společně za občasného podlévání vínem dusíme doměkka. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        