Pikantní křepelčí prsíčka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 193 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 10 g
- Sodík 186 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 52.5 mg
- Draslík 399.9 mg
- Vláknina 6302.5 mg
- Vitamín A 6302.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 51.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Připravíme křepelčí maso, které opláchneme, osušíme a nakrájíme na kousky. Maso budeme marinovat v rybí omáčce nejméně 15 minut. Tento čas využijeme na přípravu česneku, který oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Bílé zelí rozkrojíme na čtvrtky a nakrájíme na nudličky, košťál nepoužijeme. 
- 
                                2Na rozpáleném oleji zprudka osmahneme marinované křepelčí maso. Opečené maso vyjmeme z pánve. 
- 
                                3Jako další v oleji osmažíme česnek s pastou sambal. 
- 
                                4Po krátkém osmažení do česneku přidáme pokrájené zelí a obojí dále smažíme. Když zelí změkne, přidáme zpět do woku osmažené maso a promícháme. Ještě vše krátce prohřejeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        