Klobásy ze zvěřiny
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 899 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 72 g
- Sodík 3971 mg
- Bílkoviny 55 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 199.4 mg
- Draslík 785.2 mg
- Vláknina 7632.5 mg
- Vitamín A 7632.5 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.5 mg
- Vitamín E 4.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Srnčí plec umeleme se sýrem, bůček nakrájíme nadrobno, česnek utřeme se solí. 
- 
                                2V míse smícháme mleté maso se sýrem, přilijeme vodu a řádně promícháme. Poté přimícháme bůček, česnek, koření a promícháme. Směs plníme do čistých střívek, přes noc uložíme do chladničky a poté vyudíme. 
- 
                                3Klobásy podáváme vychlazené. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        