Kančí játra v zelí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 159 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 13 g
- Sodík 275 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 175.3 mg
- Vláknina 3730 mg
- Vitamín A 3730 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.9 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kančí játra nakrájíme na tenké plátky, smícháme se Solamylem a opečeme na troše oleje. 
- 
                                2Zelí očistíme, nahrubo nastrouháme a spaříme, houby namočíme a nakrájíme, česnek rozdrtíme. 
- 
                                3Zálivku připravíme smícháním hovězího vývaru, vína a sójové omáčky. 
- 
                                4K usmaženým játrům přidáme zelí, houby, česnek, sůl a zálivku. Na prudkém ohni provaříme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        