Divoký vepř na víně

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 ml Hovězí vývar základní
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Petržel - nať
  • 1 špetka Majoránka
  • 1 špetka Tymián sušený
  • 1 špetka Bazalka
  • 1 špetka Estragon
  • 1 špetka Máta
  • 0.333333 l Víno bílé
  • 1 kg Vepřové maso libové
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 709 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 49 g
  • Sodík 129 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 183.5 mg
  • Draslík 118 mg
  • Vláknina 2457.3 mg
  • Vitamín A 2457.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6331.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Osolené, na kostky nakrájené maso opečeme na másle.

  • 2

    Podlijeme vínem a vývarem, opepříme, přidáme vonné bylinky, 1/2 citrónu na plátky a dusíme doměkka.

  • 3

    Podáváme s knedlíkem.

Komentáře k receptu