Kančí guláš s nakládanými okurkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 900 g Kančí maso
  • 150 g Sádlo škvařené
  • 500 g Cibule
  • 25 g Paprika mletá sladká
  • 3 g Kmín celý
  • 8 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 30 g Hořčice
  • 30 g Kečup
  • 25 g Jíška instantní
  • 100 g Okurky nakládané
  • 80 g Kapie
  • 120 g Šalotka
  • 30 g Petržel kudrnka
  • 360 g Chléb výběrový
  • 5 ml Worcester (worcesterská omáčka)
  • 5 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 674 kcal
  • Sacharidy 52 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 790 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 24.3 mg
  • Draslík 358.1 mg
  • Vláknina 7376.7 mg
  • Vitamín A 7376.7 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kančí maso odblaníme, nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno nasekáme, okapané okurky nakrájíme na nudličky, kapii bez jádřince na slabé proužky, česnek prolisujeme, petrželku posekáme najemno, šalotku nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky.

  • 2

    V hrnci na sádle zpěníme cibuli, posypeme mletou paprikou, kmínem, přisypeme maso, osolíme, opepříme, krátce osmahneme, podlijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka.

  • 3

    Ochutíme hořčicí, kečupem, česnekem, worcesterem, přisypeme okurky, kapii, provaříme, zahustíme jíškou a dodusíme.

  • 4

    Porce guláše na talíři posypeme šalotkou a petrželkou. Podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu