Šťáva k vepřovému masu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Tuk
  • 100 g Zelenina kořenová
  • 750 g Kosti vepřové
  • 0.5 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.5 l Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 838 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 54 g
  • Sodík 2284 mg
  • Bílkoviny 80 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 242.6 mg
  • Draslík 1444 mg
  • Vláknina 1548.4 mg
  • Vitamín A 1548.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nasekané kosti spolu se zeleninou nakrájenou na kostičky a cibulí osmahneme na pekáčku v troubě - často obracíme.

  • 2

    Potom vše poprášíme moukou, okořeníme utřeným česnekem a kmínem, osolíme a zalijeme vývarem (nebo vodou). Dobře provaříme.

  • 3

    Šťávu sdecíme, ještě povaříme, ale neodebereme všechen tuk.

Komentáře k receptu