Jitrnice opékané

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Tuk
  • 4 ks Jitrnice domácí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 780 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 63 g
  • Sodík 38 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 23.8 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Domácí jitrnice (nebo jelítka) opečeme po obou stranách na rozpáleném tuku dokřupava.

  • 2

    Kroupová jelítka nakrájíme na plátky a opečeme.

  • 3

    Podáváme s opékanými bramborami, bramborovou kaší a kysaným zelím.

Komentáře k receptu