Celerový salát

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Celer bulvový
  • 1 kávová lžička Olej stolní
  • 6 ks Pepř černý celý
  • 6 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 3 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 224 kcal
  • Sacharidy 54 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 475 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 54 g
  • Cholesterol 0.4 mg
  • Draslík 1080.7 mg
  • Vláknina 35800 mg
  • Vitamín A 35800 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.5 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Celer oloupeme a nastrouháme na slabé plátky.

  • 2

    Zalijeme jej trochou vody, přidáme pepř a krátce povaříme. Jen doměkka, aby se nám nerozvařil.

  • 3

    Pak přidáme sůl, ocet a olej.

  • 4

    Dle chuti osladíme a vše dobře promícháme. Dáme vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře k receptu