Vařená kapusta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 221 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 195 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 9 mg
 - Draslík 1117.5 mg
 - Vláknina 10000 mg
 - Vitamín A 10000 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 300 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou kapustu nakrájíme na čtvrtky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Vyjmeme ji a necháme okapat.
 - 
                                2
Kapustu přendáme na talíře a každou proci pokapeme rozehřátým máslem a posypeme nastrouhaným sýrem.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami.