Kapusta vařená ve vývaru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 351 kcal
 - Sacharidy 53 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 878 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 53 g
 - Cholesterol 12.5 mg
 - Draslík 3255.4 mg
 - Vláknina 20210 mg
 - Vitamín A 20210 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 604.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapustu omyjeme, rozpůlíme a uvaříme ve vývaru tak, aby zůstala mírně tuhá.
 - 
                                2
Na hluboký talíř dáme půlku kapusty a přelijeme dvěma naběračkami vývaru. Posypeme sekanou petrželovou natí.