Krummauer Krumlovský knedlík

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Mouka žitná bílá
  • 1 šálek Hovězí vývar základní
  • 1 polévková lžíce Sůl
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 476 kcal
  • Sacharidy 97 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 650 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 2.9 mg
  • Draslík 40.6 mg
  • Vláknina 18750 mg
  • Vitamín A 18750 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vmícháme do žitné mouky lžíci sádla a lžíci soli.

  • 2

    Vše promícháme s uzeným vývarem.

  • 3

    Tvoříme malé tuhé koule, které uvaříme v uzeném vývaru.

  • 5

    Knedlík podáváme s uzeným masem a zelím.

Komentáře k receptu