Sýrové ražniči se salámem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 80 g Vejce slepičí
  • 600 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 600 g Salám jemný
  • 400 g Cibule
  • 150 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 300 g Strouhanka
  • 300 g Tuk
  • 150 ml Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 808 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 61 g
  • Sodík 815 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 153.8 mg
  • Draslík 190.3 mg
  • Vláknina 3745 mg
  • Vitamín A 3745 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.8 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Salám a sýr nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme na plátky a střídavě napichujeme na špejli.

  • 2

    Ražniči obalíme v mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance.

  • 3

    Jednotlivé porce usmažíme po obou stranách v horkém tuku do zlatavé barvy.

Komentáře k receptu