Salát z třešní a višní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 8 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 12.5 mg
 - Draslík 294.9 mg
 - Vláknina 5725 mg
 - Vitamín A 5725 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1265.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Třešně a višně omyje a vypeckujeme.
 - 
                                2
Připravené ovoce dáme do skleněné mísy, pokapeme rumem a posypeme mletými ořechy. Nakonec přilijeme smetanu rozmíchanou s cukrem a vše zamícháme.
 - 
                                3
Salát podáváme vychlazený.