Polévka z růžičkové kapusty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Brambory
  • 20 g Cibule
  • 60 g Kapusta růžičková
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 l Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 209 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 1306 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 141.2 mg
  • Draslík 1138 mg
  • Vláknina 3945.5 mg
  • Vitamín A 3945.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na másle.

  • 2

    Zalijeme ji vývarem, osolíme a přidáme omytou, nakrájenou kapustu, na kostičky nakrájené brambory a opepříme. Vše uvaříme doměkka.

  • 3

    Nakonec do polévky rozkvedláme vejce.

Komentáře k receptu