Medailonky se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 213 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 57 g
 - Sodík 185 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 90 mg
 - Draslík 426.8 mg
 - Vláknina 2161.5 mg
 - Vitamín A 2161.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na 6 malých plátků, naklepeme, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Šťávu zahustíme nasucho opraženou a ve vodě rozmíchanou moukou, povaříme a přidáme kousek másla. Na talířích ozdobíme každý plátek prolisovanou, dušenou zeleninou.
 - 
                                3
Podáváme s bramborovými hranolkami.